Gradnja sa stilom

Usluge: Planiranje. Event menadžment. Regionalno upravljanje. Kreativni koncept i sadržaj. Brendiranje okruženja. Odnosi sa medijima. Odnosi i komunikacija sa institucijama.

Klijent: TeraSteel Srbija

Rumunska kompanija TeraSteel jedna je od vodećih u proizvodnji i učešću na tržištu građevinskih sendvič panela. TeraSteel je deo vodeće rumunske TeraPlast grupe. Kompanija je akvizicijom postala vlasnik leskovačkog Interleminda, fabrike u kojoj će se proizvoditi TeraSteel proizvodi. TeraPlast grupa, odnosno TeraSteel Srbija 11. oktobra 2017. zvanično je pustila u rad svoju proizvodnu liniju u Srbiji.

BlackBox tim imao je zadatak da organizuje svečanu ceremoniju otvaranja rumunske fabrike u gradu Leksovcu kao i gala večeru. Na događaju su prisustvovali predstavnici Vlade Republike Srbije, gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, predstavnici rumunske Ambasade u Srbiji, predstavnici TeraSteel kompanije, biznis partneri i mediji. Inspiracija za organizaciju ovako jednog prestižnog i kompleksnog događaja proistekla je iz dobre komnunikacije sa klijentom, kroz sinergiju zajedničkih ciljeva i ideja koje smo sproveli u realizaciju kako bismo postigli što bolje rezultate.