VeeamOn Tour

Usluge: Planiranje. Event menadžment. Brendiranje lokacije.

Klijent: Veeam Software

Kompanija Veeam, pionir na tržištu Availability for the Always-On Enterprise, predstavlja savremenu zaštitu podataka (Modern Data Protection™). Veeam pruža rešenja koja su moćna, jednostavna za upotrebu i pristupačna, i koja su izgrađena za virtuelizaciju (Built for Virtualization ™) i cloud – što čini savršeno rešenje za moderan datacentar.

VeeamOn Tours jedan je u seriji od 40 događaja, koje kompanija Veeam organizuje u svetu tokom 2017. godine. Tema ovogodišnje konferencije VeeamON Tours je: “Experience Availability”. Događaj okuplja IT profesionalce kao i korisnike rešenja kompanije Veeam Software i srodnih vendora, a sadržajno i tematski apsolutno je prilagođen IT potrebama kompanija (Availability for the Enterprise).

Današnji zahtevni poslovni procesi diktiraju uslove i standarde za organizovanje događaja i konferencija.

BlackBox tim organizovao VeeamOn Tour događaj u Ljubljani (Slovenia) i Beogradu (Srbija). Organizacija istih je velika odgovornost i izazov za naš tim jer svakako predstavlja pre -sales aktivaciju i doprinosi korisničkom iskustvu. Inspiracija za organizaciju dolazi kroz sinergiju zajedničkih ciljeva i ideja koje prevodimo u realizaciju kako bismo postigli što bolje rezultate.

Ono što smo postigli kroz organizaciju VeeamOn Tours 2017 konferencija je svakako:

• brand awareness – pojačanu vidljivost među stručnjacima iz industrije
• razmenu primera dobre prakse
• potencijal za povezivanje i izgradnju novih poslovnih odnosa