Stari podrum – Zlatna berba

Usluge: Brend identitet. Razvoj ambalaže i pakovanja. Copy. Kampanja.

Klijent: 13. jul Plantaže

Najbolja berba u poslednjih dvadeset godina za Plantaže bila je u 2011. godini. Izuzetno povoljne temperature i padavine na kamenitom zemljištu Ćemovskog polja omogućile su da Vranac pokaže svu svoju moć i snagu i opravda zašto se svrstava u sorte za velika vina. Ovo vino je baš takvo.

Moćno, snažno, vino sa karakterom koje mi daje upravo čudesni teroar, ta harmonija koja vlada na Ćemovskom polju. Berba koja je dala najbolja vina za ovaj vranac je poseban izbor.

Povodom Zlatne berbe, BlackBox zadatak je bio da se razvije identitet brenda za premium seriju vina Stari podrum Petit verdot-Vranac-Merlot, Stari podrum Vranac i Stari podrum Cabernett Sauvignon. “When the consumer is looking for something special, the influence of a well designed luxury experience is the most important.”. Inspiracija je bila veza tajne i moći. Naš integrisani pristup doneo je mističan, zavodljiv, luksuzan, jedinstven i elegantan brend identitet i pakovanje. Ovaj brend komunicira svoje ključne vrednosti za posebne kupce. Dizajn, u kojem dominiraju crno i zlatno, crvene i ljubičaste boje, predstavlja luksuz i prefinjenosti. Sofisticiran i premium izgled ostvaren je sa snažnom ključnim tačka poruke “Zlatna berba – Tradicija. Umeće. Vrednost ” kao i izborom materijala za produkciju. Ovakav pristup pomogao je u razvoju dobre platforme za povezivanje sa drugim vrhunskim proizvodima i Co-brendingom.