Pantenol Confidence

Usluge: Kreativni koncept digitalne kampanje. Kreiranje sadržaja. Influenser marketing. Vizuelni identitet. Video produkcija.

Klijent: Galenika a.d.

Zadatak BlackBox-a bio je da na digitalnim kanalima dalje predstaviti inicijalnu ideju koja je promovisana kroz TVC / OOH, kroz dalji razvoj kampanje pod nazivom Pantenol confidence koja korisnicima proizvoda i novim korisnicima pruža dodatnu vrednost. Razraditi dalje ideju da je Pantenol little helper u situacijama u kojima se ponekad osećamo nesigurnim.

Cilj je bio da kroz video formu započnemo razvoj Pantenol Community, kako bi se motivisala i pokrenula zajednica da deli svoje „nesigurne priče“ koje se odnose na kožu i intimnost. Pojačati asocijaciju kod potrošača da je Pantenol uvek tamo gde si ti, uvek sa tobom kada si nesiguran kako bi doprineo da postaneš sigurniji u sebe i da imaš više samopouzdanja, da stekneš Pantenol Confidence koji je osnova svega.

Svaka priča ima za cilj da je Pantenol Confidence moguće postići sa redovnom negom, bez obzira na stanje kože, jedrost, starost, pol, status.

Kroz lansiranje sajta Pantenol.rs oformljena je Pantenol zajednica koja na dnevnom nivou deli svoja iskustva vezana za kožu i ulogu Pantenol preparata u njihovom životu. Pogledajte #PantenolPriče ili pošaljite svoju.